Ретроградната фаза на Меркурий  (планетата престоява в нея по три

...
Ретроградната фаза на Меркурий  (планетата престоява в нея по три
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 26 март до 1 април

Ретроградната фаза на Меркурий  (планетата престоява в нея по три месеца най-малко през година) е в разгара си. С какво би трябвало да съобразим:

Да се преборим с пъченето и самохвалството.

Да не сме нетърпеливи, още по-малко нападателни.

Да не водиме война, а да търсим пътя към помиряването и разбирателството.

29, 30, 31 март тази година са си напряко рискови дни. Не им отстъпва и 1 април. Рискът от кавги и разправии нараства неимоверно. Конфронтациите са неизбежни. Възможно е да има раздели и провали, които ще донесат разочарования.

Овен – На 26 март сте склонни да прибързвате – с думи и каузи! Моля, възпрете се, преди да сте попаднали в комплицирана обстановка. Пазете се от пострадвания. Ако би трябвало да водите договаряния по съществени въпроси, отложете ги. Да късате и хвърляте не значи да постъпвате вярно.

Телец – Продължавате да се носите по вълните, което в този момент може да се преведе, че не вършиме старания за промени, защото постигнатото ви задоволява. Тази заспалост може да продължи до края на месеца. Към момента тя е само верният метод в една много комплицирана звездна обстановка.

Близнаци – Залагате всичко на една карта. Не бих определила това като рационална постъпка. Поемате огромен риск. Подреждайте по този начин делата си, че да ви остава време за отдръпване, за избор на различен вид за дейности, в случай че се наложи. Така няма да попаднете в стресова обстановка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР